ANFAŞ, ACE of M.I.C.E. FUARINDA YERİNİ ALDI

 25.02.2019


Bu yıl 6.sı gerçekleştirilen “ACE of M.I.C.E. Exhibition by Turkish Airlines Kongre, Toplantı ve Etkinlik Sektörü Fuarı” Türkiye ve global MICE endüstrisi profesyonellerini görkemli bir organizasyon ile bir araya getirdi.

ACE of M.I.C.E. Exhibition by Turkish Airlines Kongre, Toplantı ve Etkinlik Sektörü Fuarı; yürüttüğü global iletişim kampanyası ile Türkiye MICE sektörünün bilinirliği ve algısının global anlamda arttırılması, yeni müşteri ve pazarların kazanılması, fuar kapsamında gerçekleştirilen network ve ‘Amezing’ partiler ile sektörün kendi içerisinde birlik beraberlik ve motivasyonunun sağlanması, sektöre yönelik düzenlenen zirve, workshop, seminerler ile sektörümüzün kalite çıtasının yükseltilmesi maksadıyla düzenleniyor.

Antalya Fuarcılık Anonim Şirketi (ANFAŞ) olarak ACE e Of Mice'da çeşitli firma ve kurumlarla ağırlıklı olarak yurt dışı olmak üzere 60'a yakın iş bağlantısının adımını attık ve sektörün önde gelen kurum ve kuruluşlarıyla bir arada olma fırsatı yakalayıp çok verimli görüşmeler gerçekleştirdik.