ANFAŞ HOTEL EQUIPMENT HEDEFİNİZE ULAŞMANIZI SAĞLAR...

 30.04.2020


Çeyrek asrı aşkın fuarcılık tecrübesiyle sektörü Antalya'dan dünya pazarlarıyla buluşturan ANFAŞ – Antalya Fuar ve Kongre Merkezi; HotelEquipment – Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı'nın kapılarını 32'inci kez açmaya hazırlanıyor.

Konaklama ve ikram sektörünün tüm ihtiyaçlarını giderme amaçlı her türlü hizmet ve ürün sağlayıcılarına ulaşabilecekleri fuarımız aynı zaman da yeni teknoloji, gelişen pazar ve firmaların arge çalışmalarına ön ayak olmuştur.

12 - 15 Ocak 2021 tarihleri arasında Anfaş Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek 32.HotelEquipment; 450'nin üzerinde katılımcıyı, yurt içinde 81 il ve yurt dışında 45'in üzerinde ülkeden 45.000'in üzerinde profesyonel ziyaretçiyle bir araya getirmeyi planlıyor.

Değerli Katılımcılarımız, 12-15 Ocak 2021 tarihlerinde Anfaş Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan ve hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olacak tüm imkânları bir arada bulabileceğiniz bu büyük organizasyona davetlisiniz.

Detaylı bilgi için; www.anfashotelequipment.com