DÜNYANIN EN BÜYÜK ÖRTÜ ALTI TARIM SEKTÖRÜ FUARI GROWTECH 24-27 KASIM 2021’DE TARIM SEKTÖRÜNÜ 20. KEZ BİR ARAYA GETİRİYOR

 20.05.2020


Avrupa’nın en büyük ikinci, dünyanın en büyük dördüncü seracılık endüstrisine sahip Türk tarım sektörü, sektör profesyonellerini 20. yılında Anfaş Uluslararası fuar ve Kongre Merkezinde bir araya getiriyor. 24-27 Kasım 2021 tarihlerinde düzenlenecek Growtech’te 30’u aşkın ülkeden 900 firma en yeni ürün ve teknolojilerini sergilerken fuar bir dolu etkinliğe de ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Growtech Fuarı, bu yıl da T.C. Ticaret Bakanlığı koordinatörlüğünde ve Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB) organizasyonu ile onlarca ülkenin katılımı ile Alım Heyeti Programı’na ev sahipliği yapacak. Sektörün yoğun ilgi gösterdiği dördüncü kez organize edilecek Growtech Tarım Sohbetleri, tarımın ve ekonominin önde gelen liderlerinin katılımı ile yapılacak. Antalya Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği ile düzenlenecek ATSO Growtech Tarım İnovasyon Ödülleri Tarımsal inovasyonu desteklemeye bu yıl da devam edecek. Akdeniz Üniversitesi-Teknoloji Transfer Ofisi ile birlikte düzenlenecek Bitki Islahı Proje Pazarı Ödülleri de Growtech Fuarı’nda yine sahiplerini bulacak.

Fuar süresince, Sera Konstrüksiyon, Donanım ve Ekipman Üreticileri ve İhracatçıları Derneği (SERKONDER), Türkiye Tohumcular Birliği (TÜRKTOB), Basınçlı Sulama Sanayicileri Derneği (BASUSAD), TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Antalya Şubesi, Gübre Üreticileri İthalatçıları ve İhracatçıları Derneği (GÜİD), Antalya Tarım İl ve Orman Müdürlüğü gibi sektörün güçlü kurum ve kuruluşları ile birlikte düzenlenen panellerle sektörün gündemini tartıştığı zengin içerikli konferans programlarına yer verilecek.