GÜVENLİ BİR ORTAMDA BULUŞMAMIZA AZ KALDI

 10.01.2021




16-19 Mart tarihleri arasında Anfaş Hotel Equipment ve Anfaş Food Product 2021'de sizleri de Antalya’da görmeyi istiyoruz.

Hotel Equipment ve Food Product fuarlarımız konaklama, ağırlama ve ev dışı tüketimin Türkiye’deki en büyük fuarları. 2020'nin başındaki son etkinliğimizden bu yana hepimiz dünyamızın ne kadar değiştiğini biliyoruz. Son dokuz aydaki yaşadığımız zorluklar gıda ve gıda tedarik zincirlerimizin güvenliği tüketiciler, işletmeler ve hatta uluslar için daha da arttırdı.

Gıda Endüstrisi ve Hotel Ekipmanları sektörleri pek çok yenilik, ürün ve süreç dönüşümü, yeni teknolojiler ve ilham verici ürünlerle bu gidişata yanıt verdi. Bu durumu değiştirmenin ve endüstrimizin başarılarını kutlamanın zamanının geldiğini düşünüyoruz. Gıda ve ağırlama endüstrileri, yüz yüze, canlı olarak ticarete dayanmaktadır ve fiziki fuarlarda bu sağlanmakta. Ürünleri, inceler, dokunur ve tadarak karar veririz. Bunu güvenle yapabileceğimiz bir ortamı siz değerli katılımcılarımıza ve ziyaretçilerimize hazırladık.

Web sitemizi ziyaret ederek davetiyenizi almayı unutmayın.

www.davetiye.anfas.com.tr